page_banner

produk

Kapas Kapasiti Berkelanjutan, Awi sareng Katun

Pedaran pondok:


  • Bahan: Katun / awi murni 100%
  • Warna: Bodas
  • OEM: Ngarojong
  • Harga: FOB / CIF / CFR
  • Pakét: Hubungi kami pikeun langkung seueur bungkus, OEM sayogi
  • Gram: 23g
  • Paking: Pakét ku Mesin swab Otomatis
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pamakéan

    1. 2000 Ngitung 3 "Kapas Swabs cekap kanggo dianggo sadidinten, nyumponan sagala rupa kabutuhan sareng paménta.
    2. Kapas kapas tina tina awi sareng katun murni 100% anu tiasa dibuakeun, didaur ulang pikeun ngalestarikeun lingkungan.
    3. Kuncup kapas pikeun ceuli dina dua tungtung lemes, buleud sareng nyerep, henteu gampang pegatna.
    4. Huluna iteuk katun kedap sareng kompak, moal gampang murag.
    5. Dianggo pikeun kageulisan, ngalamar / nyabut / némpélkeun kosmétik, beberesih rumah tangga, seni & karajinan, perawatan piaraan, perawatan orok, sareng seueur deui.

    Spésifikasi

    Tipe disinféksi: EO
    Ukuran: SML, SML
    Hirup rak: 2 taun
    Sertifikasi Kualitas: IS0
    Standar kaamanan: IS0
    Anggo: Pikeun exemintin gneologis
    Warna. Trénséntal
    OEM: Sadayana
    Jenis. Disator spékul Vaginal disposable
    MOQ: 10000 pcs
    Sampel: Sampel gratis sayogi
    Kualitas Werranty. 2 taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami