page_banner

produk

Kancing Nyambung Oral Lambung

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: ngusap irung
  • Bahan iteuk: plastik
  • Paking: 1 pcs / kantong, 5000 pcs / ctn
  • Aplikasi: Kumpulan Cel / Virus / DNA / ékskrési
  • Tipe disinféksi: EO (Étilé oksida)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi

    Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
    Jumlah modél: TYJ10
    Pasipatan: Bahan Médis & Asesoris
    Simpenan: Leres
    Bahan: 100% nilon
    Kelas alat Kelas I
    Ngaran Produk: ngusap irung
    Bahan iteuk: plastik
    Bahan Tip: Nylon / Rayon
    Paking: 1 pcs / kantong, 5000 pcs / ctn
    Aplikasi: Kumpulan Cel / Virus / DNA / ékskrési
    Ngaran mérek: SunBerth
    Tipe disinféksi: EO (Étilé oksida)
    Ukuran: 150 + 2mm
    Hirup rak: 3 taun
    Sertifikasi Kualitas: ce
    Standar kaamanan: GB2626-2006
    Total Panjangna: 150 t 2mm
    Panjang iteuk: 140mm
    Steril: EO Steril.
    Sampel: Gratis

    Panjelasan Produk

    Swab dikonci nandaan épolusi paling anyar tina alat-alat spésimén anu nganggo sakali. Flocking ngarujuk kana prosés ngalamar (serat panjang panjang) - disebat pangumpulan - ka permukaan dilapisan perekat kanggo nyayogikeun koleksi sampel anu ditingkatkeun. Nyapu lisan atanapi lisan nasal dirancang pikeun ngumpulkeun spesimen klinik pikeun tés lab atanapi rumah sakit. Sababaraha laboratorium nyarankeun ngangkut swab sareng médium. Aci palastik anu tiasa sacara gampil dipotong saatos disampurnakeun spésimén teras lebet kana tabung panyimpenan transportasi kanggo disimpen. Bahan tina swab anu diawurkeun diawurkeun kana médium cair.

    Fitur

    1. EO steril, pengemasan masing-masing, siap dianggo
    2. Kalayan breakpoint anu dibentuk
    3. Desain ergonomis sareng anatomis, gampang dianggo
    4. serat nilon perpendicular, ningkat sensitipitas assay

     product Produk Ngahapus swab pikeun irung
    Barang No. TYJ10-1
    Bahan Tip: 100% nilon, gagang: plastik (abs)
    Pamakéan Anggoan tunggal pikeun ngumpulkeun ékskrési nasal
    Ukuranna Diaméterna: 2.2mm
    Panjangna: 150mm
    Titik pegatna: 80mm
    Ngepak 1pc / kantong, 10000 pcs / ctn
     product Produk Ngahapus swab pikeun lisan
    Barang No. TYJ10-2
    Bahan Tip: 100% nilon, gagang: plastik (abs)
    Pamakéan Anggoan tunggal pikeun ngumpulkeun ékskrési tikoro
    Ukuranna Diaméterna: 2.2mm
    Panjangna: 150mm
    Titik pegatna: 30mm
    Ngepak 1pc / kantong, 10000 pcs / ctn
     product Produk Ngahapus swab pikeun lisan
    Barang No. TYJ10-3
    Bahan Tip: 100% nilon, gagang: plastik (abs)
    Pamakéan Anggoan tunggal pikeun ngumpulkeun ékskrési tikoro
    Ukuranna Diaméterna: 2.2mm
    Panjangna: 150mm
    Titik pegatna: 80mm
    Ngepak 1pc / kantong, 10000 pcs / ctn

    product (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami