page_banner

Tentang Kami

Tentang Kami

Hangzhou Shengbo Trading Co., Ltd.

Kaahlian & Kaahlian kami

Hangzhou Shengbo Trading Co., Ltd. didirikeun taun 2016 sareng ngagaduhan tempat bisnis ayeuna di Hangzhou, Cina. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, kami parantos aktip aktip di pasar domestik ti saprak didamel perusahaan, salaku platform paméséran mandeg langsung kalayan hubungan bisnis langsung ka konsumén di Amérika Kalér, Asia, Afrika, Éropa , sareng nagara-nagara Tengah-wétan, ku nyayogikeun jasa OEM sareng ODM, palanggan tiasa ngatur lini produk énggal kalayan gancang sareng gampang kalayan mérekna nyalira, antukna, platform pameseran hiji-hiji ngamungkinkeun para nasabah ngaoptimalkeun biaya dina waktos sareng aspék ékonomi. Salaku perusahaan anu déwasa anu ngalakukeun bisnis di produk médis sareng laboratorium anu tiasa dianggo sareng pasokan, produk utama kami kalebet tip pipa robotic / universal, tabung kumpulan getih, jarum suntik tiasa dianggo, monitor tekanan darah, ku ngajaga hubungan anu tahan lami sareng panyadia anu terkenal sareng prosesi pabrik, urang dina posisi polah gancang, fleksibel sareng minuhan solusi anu didamel khusus sakumaha biasa. Hangzhou Shengbo henteu ngalakukeun kompromi dina milari solusi pikeun nyumponan kabutuhan konsuménna sareng ngahaturanan dirina pikeun unsur-unsur utama filsafat perusahaan na - kapercayaan, integritas, sareng tanggung jawab, kami narékahan pikeun ngawangun hubungan bisnis saling-manpaat dina jangka panjang dasar istilah sareng unggal konsumén.

about (5)

Naha milih urang

Didirikeun taun 2016, Sunberth fokus kana sumber sareng nyayogikeun bahan laboratorium kanggo uji coba aplikasi. Kalayan kanyaho kami ngeunaan kadali kualitas sareng sistem manajemen inpormasi anu canggih, kami ogé tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng nyayogikeun alat médis sareng aparat.

Salami mangtaun-taun Sunberth janten salah sahiji solusi médis anu kawéntar, alat médis sareng bahan méakkeun laboratorium sareng perusahaan produk médis anu patali kualitas luhur di Cina sareng Asia. Ngaliwatan kursus waktos, kami parantos kéngingkeun kaparigelan produk anu éksténsif sareng ngumpulkeun tren pasar pikeun nyayogikeun solusi mandeg pikeun kabutuhan pelanggan. Sunberth parantos nunjukkeun pertumbuhan anu jelas dina unggal katégori kalebet paningkatan pendapatan taunan, pangsa pasar, portopolio produk, sareng ngagambarkeun mitra internasional.

Lingkungan propésional dina organisasi kami, operasional anu lancar, kaayaan sistem téknologi seni, setelan, staf anu berpengalaman sareng terampil nempatkeun urang payun dina bidang urang. Kami narékahan pikeun tetep nuturkeun tren anyar dina industri médis sareng laboratorium anu tiasa dianggo pikeun nyayogikeun pilihan anu pangsaéna pikeun konsumén kami.

Visi urang

Kalayan visi anu didorong jero pikeun nganteurkeun kualitas, Sunberth kalibet dina sumber, pasokan, impor & ékspor persediaan médis sareng alat, peralatan rumah sakit & mebel sareng produk laboratorium. Kusabab didirikeun perusahaan, motif kami pikeun nyayogikeun produk & jasa kualitas premium ka konsumén luar negeri beuki ningkat.

Tim kami

Kami bangga pisan kana tim anu kami bina, Sunberth parantos janten agénsi anu ditetepkeun ku ngahijikeun jalma-jalma berbakat kalayan visi sareng karep pikeun ngabantosan urang janten anu pangsaéna pikeun klien kami.
Ngawangun, ngembangkeun, diajar, nahan sareng terlibat mangrupikeun komitmen sadidinten pikeun tim kami. Kami damel rajin unggal dinten kanggo mastikeun yén jalma kami dirojong sareng diberdayakeun pikeun nganteurkeun hasil anu luar biasa pikeun klien kami.

about (4)
about (3)
about (2)