BANNER1
BANNER2
BANNER3

produk

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about (1)

naon urang ngalakukeun

Didirikeun taun 2016, Sunberth fokus kana sumber sareng nyayogikeun bahan laboratorium kanggo uji coba aplikasi. Kalayan kanyaho kami ngeunaan kadali kualitas sareng sistem manajemen inpormasi anu canggih, kami ogé tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng nyayogikeun alat médis sareng aparat.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual

aplikasi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

  • We are the leading supplier of medical consumables

    Kami supplier ngarah tina médis konsumsi

  • Product sales worldwide

    Jualan produk sadunya

  • The company's annual turnover exceeds 1 billion

    Elehan taunan perusahaan ngaleuwihan 1 milyar

  • More than 200 cooperative suppliers

    Langkung ti 200 supplier koperasi

  • 24-hour customer service

    Layanan palanggan 24-jam

wartos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Ngeunaan tip pipet laboratorium, anjeun kedah terang

Anggo tip anu cocog: Dina urutan pikeun mastikeun akurasi sareng presisi anu langkung saé, disarankeun ...

Dina skenario anu alat pertolongan cemas umumna ...

Bencana sareng kacilakaan di masarakat modéren biasana aya di gedong perkantoran, apartemen padumukan, mal balanja ageung, transportasi, sareng produksi perusahaan. Alat-alat darurat sareng rencana pikeun tempat anu padumukan ieu kedah ...
langkung >>

Beda antara sphyg éléktronik médis ...

Tinjauan sphygmomanometer éléktronik Sphygmomanometer éléktronik mangrupikeun alat médis anu ngagunakeun téknologi éléktronik modéren sareng prinsip pangukuran tekanan darah sacara teu langsung pikeun ngukur tekanan getih. Struktur na utamina nyusun ...
langkung >>